menu Home
AndorraSocietat

Avís groc per altes temperatures a tot Andorra

Ràdio Valira | 10 de juliol de 2023

Andorra la Vella.- El Servei Meteorològic d’Andorra informa de la presència d’una dorsal anticiclònica al Mediterrani que portarà altes temperatures amb persistència del sol durant els dies vinents. Aquesta situació afavorirà l’augment de la latitud d’una massa de pols en suspensió. Pel que fa a les temperatures màximes, es preveuen que superaran els 30 graus a tot el país. Tal com indica el servei meteorològic aquest anticicló se situa en alerta groga, per tant, hi haurà un perill moderat i caldrà prendre precaució enfront de les altes temperatures.

En la previsió fins aquest dimecres, el sol i la calor continuaran sent els protagonistes, amb la continuïtat de pols en suspensió. També s’alerta que de cara al vespre de dimarts 11 podria arribar una formació tempestuosa de la Península, que portarà algun ruixat, però sobretot ràfegues de vent molt fortes. De cara a dimecres 12 es preveu que apareixeran alguns núvols a la tarda que faran que les temperatures no siguin tan altes.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play