menu Home
Andorra

Ordino Arcalís obté el segon segell d’empresa compromesa amb la reserva de la biosfera, que entrega Ordino

Ràdio Valira | 6 de juliol de 2023

Ordino.- L’estació Ordino Arcalís, de Grandvalira Resorts, ha obtingut el segon segell de qualitat d’empresa compromesa amb la reserva de la biosfera d’Ordino. El segell s’ha donat aquest dijous al migdia a la casa de la Muntanya d’Ordino. Han estat el cònsol major, Josep Àngel Mortés, i el conseller de Turisme, Esports i Dinamització, Jordi Serracanta, qui han fet l’entrega al director adjunt de Saetde, Julio Ventaja, i el director operatiu d’Ordino Arcalís, Israel Ramonet.

Tal com ha dit el conseller de Turisme ordinenc, per aconseguir aquest segell cal fer una enquesta, que s’avalua, i si s’està dins dels paràmetres es dona per un termini de tres anys. “Això s’ha d’anar ‘recertificant’ cada tres anys, és un compromís d’ara i cap al futur”, ha afegit.

Per la part del camp de neu, Ventaja ha confirmat que aquest segell suposa un reconeixement per a l’estació d’Ordino Arcalís, que forma part de l’estratègia de l’empresa. Així, ha afirmat que actualment s’estan acabant de mesurar la petjada de carboni, per reduir els més de 80.000 litres de consum de gasoil i així treballar amb altres tipus d’energia més ecològica com són la geotèrmia, la fotovoltaica i la hidràulica.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play