menu Home
AndorraEsports

AV.- El parc Central estrena nous jocs que substitueixen els anteriors, que tenien 30 anys

Ràdio Valira | 6 de juliol de 2023

Andorra la Vella.- Els jocs del parc Central “tenien gairebé trenta anys” i era “bastant recurrent” que tant des del consell d’infants com des de l’Espai Ciutadà es demanés al comú d’Andorra la Vella que es renovessin. Finalment, aquest any es va optar per fer “un canvi integral de gairebé tots els jocs”, una intervenció que ha tingut un cost de 460.000 euros i que ha servit no només per instal·lar noves estructures de joc sinó també ampliar la zona verda, posar més fonts i arbres i també construir un paviment de seguretat que pot servir perquè hi accedeixin vehicles per fer tasques de manteniment o reparacions, segons ha indicat el cònsol major, David Astrié, que s’ha mostrat entusiasmat del resultat: “Ha quedat molt maco, maquíssim”, ha destacat.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play