menu Home
Andorra

Myandbank retornarà les comissions de 2 disposicions d’efectiu que es facin amb la seva targeta a l’estranger durant el mes d’agost

Ràdio Valira | 4 de juliol de 2023

Escaldes-Engordany.- Myandbank, el banc 100 % digital d’Andbank, retornarà dues comissions que es generin al treure diners en caixers de qualsevol país del món durant el mes d’agost. D’aquesta manera, tal com informen des de l’entitat, l’acció pot suposar un estalvi de fins a 12 euros, ja que la mitjana de comissions està entre el 3% i el 5% sobre el volum de diners que s’extreguin, amb un mínim d’entre 3 i 6 euros. La targeta Myandbank es pot sol·licitar a través de l’app de la entitat i és totalment gratuïta.

Aquesta iniciativa se suma a la resta d’accions de Myandbank orientades a promoure l’estalvi i la inversió. En aquest sentit, destaca que l’entitat ja ha abonat prop de 150.000 euros en concepte d’interessos als clients amb saldo al seu compte corrent sense comissions remunerat al 2% Tin/Tae fins a 50.000 euros.

Així mateix, el banc va llançar el mes de març 4 carteres indexades amb fons de les gestores internacionals Vanguard i iShares, a partir de només 150 euros i amb les comissions més baixes del mercat: 0,30% de gestió i 0,20% de custodia (IGI inclòs). Actualment el nombre de carteres gestionades supera les 350 amb una mitjana de rendibilitat del 3%.

Regal de 30 euros amb la nòmina i sorteig mensual de 1.000 euros

D’altra banda, el banc 100% digital també va llençar el mes de juny la Campanya Nòmina, per la qual regalarà 30 euros el primer mes, només per domiciliar la nòmina, sol·licitar una targeta i tenir un saldo mínim de 150 euros. A més, l’entitat sortejarà 1.000 euros mensuals entre tots els clients que tinguin la nòmina domiciliada i compleixin els tres requisits. El sorteig tindrà lloc el dia 7 de cada mes fins al desembre de 2023.

Campanya amic fins al 31 de desembre

A més, Myandbank ha decidit ampliar fins al 31 de desembre la seva campanya amic per la qual el client pot guanyar fins a 200 euros, només pel fet de distribuir un ‘codi amic’ a un màxim de 10 persones que es donin d’alta i activin el Bizum del seu compte. Per la seva part, el nou client que faci ús del codi, també guanyarà 20 euros.

Myandbank disposa de suport telefònic en el cas que algun usuari necessiti ajuda o tingui algun dubte en algun del procés per donar-se d’alta. Així mateix, hi ha a disposició dels interessats un correu electrònic al qual poden enviar les seves consultes en horari no laboral. El correu és hola@myandbank.com i el telèfon +376 881 960.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play