menu Home
Andorra

FOTONOTÍCIA.- Uns treballadors es queden dalt una grua per una avaria

Ràdio Valira | 4 de juliol de 2023

Andorra la Vella.- Uns treballadors que estaven fent una mudança al carrer Prat del Rull d’Andorra la Vella s’han quedat dalt una grua que s’ha avariat i han hagut de ser rescatats pels bombers, que hi han anat fins a l’edifici amb el camió escala. Els fets han tingut lloc aquest dimarts pels volts de dos quarts de dotze del matí, quan els treballadors estaven fent les tasques de mudança i els dos treballadors que estaven fent servir la grua s’han quedat dalt la plataforma, ja que el giny s’ha avariat. Els dos homes han pogut ser rescatats amb èxit pels bombers desplaçats a la zona, sense cap altre ensurt.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play