menu Home
AndorraSocietat

Finalització dels treballs del carrer Prat de la Creu

Ràdio Valira | 4 de juliol de 2023

Andorra la Vella.- Entre aquest dimarts i dimecres l’obra del carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella es donarà per finalitzada. D’aquesta manera, es tracta “d’un dia important”, tal com ha valorat el cònsol major de la capital, David Astrié, que ha manifestat que ha estat “una obra que ha estat molt llarga, que ha portat problemes de circulació perquè s’ha hagut de fer circulació alterna i fins i tot restringir el pas durant molt temps i els ciutadans ho han patit molt”. Així, aquest dimarts han començat els treballs per enquitranar la calçada i és previst que aquest dimecres ja pugui estar l’obra finalitzada i la circulació totalment restablerta en els dos sentits de la marxa.

Cal recordar que els treballs, que han servit per fer arribar la xarxa de calor al carrer Prat de la Creu, van començar ara fa un any i que el comú va aprofitar les obres per fer els treballs soterranis i la remodelació del paviment i el mobiliari urbà de la vorera de Prat de la Creu que toca al Govern i l’ambaixada espanyola. Durant aquest temps, s’ha hagut de tallar el trànsit i donar pas alternatiu en diferents fases de l’obra.

D’altra banda, i quant a l’obra del viaducte de Doctor Vilanova, Astrié ha explicat que es va veure que “l’afectació era més gran de la que es preveia en el projecte” inicial i, per tant, s’ha hagut de modificar una mica. De fet, s’ha hagut “d’adaptar a una solució tècnica nova que és substituir la biga de forma integral”. Els treballs s’han reprès ara i FEDA està fent una nova escomesa elèctrica i és previst que cap al setembre s’instal·li “una grua de grans dimensions per treure les bigues que conformen viaducte i substituir-les per una de nova”.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play