menu Home
AndorraSocietat

Una setantena d’artistes a la cinquena edició de L’And Art 23

Ràdio Valira | 3 de juliol de 2023

Sant Julià de Lòria.- La cinquena edició de L’And Art 23 compta, a hores d’ara, amb una sentantena d’artistes preseleccionats, procedents de vint països diferents. Segons informen en un comunicat, enguany, a més de la participació de San Marino -país convidat- i d’Andorra, la Biennal tindrà 65 produccions artístiques arribades d’Ucraïna, França, Espanya, Itàlia, els Països Baixos, Alemanya, els Estats Units d’Amèrica, Perú, l’Argentina, Mèxic, Japó, Rússia o el Líban, entre altres.

El comitè artístic de la L’And Art 23, que tindrà lloc del 15 de setembre al 15 de novembre de 2023, ha hagut d’escollir entre els 153 projectes presentats, un 50% més que en la passada edició, marcada per la Covid. L’economia circular serà el motor que guiï aquesta cinquena edició i és el punt de partida de les diferents propostes que es presentaran a Sant Julià de Lòria sota el lema ‘La muntanya en Circulació’.

Enguany es marca un punt d’inflexió en el compromís del país amb la cultura contemporània. Així doncs, durant seixanta dies, Andorra es convertirà en el referent internacional de l’art contemporani compromès amb la natura. Més enllà de la notificació oficial de selecció, durant els propers dies els artistes rebran el detall de la seva participació i coneixeran la ubicació definitiva de l’obra i els requisits tècnics a tenir en compte. La llista de seleccionats es pot consultar a la web de la biennal a https://andorralandart.com/wp-content/uploads/2023/07/Llistat.pdf

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play