menu Home
AndorraSocietat

L’escola andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma lliura 577 euros a l’Unicef

Ràdio Valira | 20 de juny de 2023

Andorra la Vella.- L’escola andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma ha lliurat un xec per valor de 577 euros a Unicef Andorra fruit de la recaptació obtinguda de les iniciatives solidàries dels alumnes de 3r i 4t curs i dins del compromís que té el centre per continuar sent ‘Escola Amiga d’Unicef’.

Hi ha hagut diverses accions. Així, Arnau Postigo, alumne de 3r curs, i dins del seu treball de PI, ha dissenyat una campanya de recaptació per a l’Unicef Andorra amb el resultat de la recollida de 111 euros. La proposta ha consistit en un punt de venda de productes de marxandatge de l’entitat en diferents esdeveniments escolars.

D’altra banda, els alumnes de 4t curs, i dins la jornada esportiva que van celebrar el 26 de maig, han recaptat 466 euros. Durant la cita van estar acompanyats de Mihajlo Andric, Alexis Bartolomé, Alejandro Gonzàlez i Paco Vázquez (jugadors i membres de l’equip tècnic del Bàsquet Club Andorra) que van organitzar, tots junts, una sessió de cistelles solidàries.

Segons informen des de l’Unicef, aquests diners es dedicaran a la compra de tres maletes escolars. Així, gràcies al compromís de centres educatius com l’escola andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma, 120 infants veuran garantits el seu dret a l’educació en situacions especialment complicades.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play