menu Home
Andorra

CM.- El sector privat entra al consell d’administració d’Andorra Turisme

Ràdio Valira | 14 de juny de 2023

Andorra la Vella.- Membres del sector privat formaran, per primer cop, part del consell d’administració d’Andorra Turisme, tal com s’ha decidit en junta general ordinària i universal en la que s’ha tractat la configuració de l’òrgan de direcció de la societat. Així, Sònia Yebra s’hi incorporarà en qualitat de consellera com a representant del comerciants i transport del consell del sector privat de turisme de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS); Jordi París formarà part del consell d’administració en qualitat de conseller com a representant del grup allotjaments del consell del sector privat de turisme de la CCIS; i finalment Josep Marticella s’hi incorporarà en qualitat de conseller com a representant del grup producte del consell del sector privat de turisme de la CCIS.

A més, seguint els estatuts de l’entitat, es renoven al ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, com a president; al director del departament de Turisme i Comerç, Sergi Nadal, com a secretari; a la directora del departament de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sílvia Ferrer, com a consellera; i a la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, com a consellera en representació dels comuns. A més, es nomenen com a nous membres al ministre de Finances, Ramón Lladós, en qualitat de vicepresident; al secretari d’Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes, com a conseller; i a la directora de Promoció Cultural, Montserrat Planelles, també com a consellera.

D’altra banda, el Govern ha acordat el nomenament de Cristina Pérez com a secretària d’Estat de Salut i Marc Cornella com a secretari d’Estat de Funció Pública. Ambdós passaran a ostentar el càrrec després que el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) publiqui el decret oficial.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play