menu Home
AndorraSocietat

AV.- Un miler d’entrades gratuïtes a Caldea per a residents a Escaldes el 9 de juliol

Ràdio Valira | 12 de juny de 2023

Escaldes-Engordany.- El comú d’Escaldes-Engordany i Caldea posen a disposició dels residents a la parròquia un miler d’entrades gratuïtes al termolúdic per al pròxim 9 de juliol en el marc de la celebració del Dia de l’Escaldenca i l’Escaldenc. Ho han anunciat la cònsol major i presidenta de la instal·lació, Rosa Gili, i el president general, Miguel Pedregal, qui han manifestat que la voluntat de la iniciativa és apropar Caldea als ciutadans de la parròquia i que ells mateixos en siguin els ambaixadors.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play