menu Home
Andorra

Un grup de professors islandesos s’interessa per la Reserva de la Biosfera a la Casa de la muntanya

Ràdio Valira | 8 de juny de 2023

Ordino.- La Casa de la Muntanya ha rebut avui un grup de trenta-set professors islandesos, per primera vegada a Andorra, de Setbergsskóli, en el municipi de Hafnarfjörður https://www.setbergsskoli.is/, que fan una estada formativa a Andorra per conèixer els sistemes educatius del Principat i visitar diferents centres. Han vingut després de visitar l’Escola Francesa d’Ordino i conèixer les metodologies que se segueixen, especialment quan al medi natural i l’entorn. El grup docent que treballa amb infants d’entre sis i setze anys, ha tingut interès en conèixer la Casa de la Muntanya i l’educació ambiental que s’incentiva al Comú com a Reserva de la Biosfera. El departament de Medi Ambient del Comú d’Ordino s’ha encarregat de fer la visita guiada a la Casa de la Muntanya, per mostrar l’aplicació de les noves tecnologies en l’educació ambiental. S’ha valorat de forma molt positiva i els professors han posat un especial interès en la maqueta interactiva d’Andorra en relleu, com a eina per treballar pedagògicament conceptes de relleu, hidrografia, dinàmiques humanes, geografia, etc.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play