menu Home
AndorraSocietat

CM.- El període de rebaixes arrencarà el 23 de juny

Ràdio Valira | 7 de juny de 2023

Andorra la Vella.- El calendari de rebaixes per a la temporada d’estiu 2023 començarà el 23 de juny i s’allargarà fins al 3 de setembre, segons ha aprovat aquest dimecres el consell de ministres del Govern. Cal afegir que el període de venda en rebaixes privades estarà comprès entre el 16 i el 22 de juny.

El calendari de rebaixes d’estiu segueix les pautes del pla estratègic del turisme de compres, que identifica la necessitat de regular els períodes de rebaixes en el sentit de reduir-ne la durada a l’efecte d’assolir més qualitat com a destí de compres. Així doncs, després de la consulta prèvia amb el sector, el Govern ha decidit establir les dates concretes d’inici i final dels períodes de rebaixes per a la temporada d’estiu 2023.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play