menu Home
Andorra

AV.- Circuits amb bicicletes elèctriques, la gran novetat d’estiu de Grandvalira Resorts

Ràdio Valira | 6 de juny de 2023

La Massana.- Grandvalira Resorts continua treballant per impulsar ofertes i activitats que atreguin turistes i visitants a les valls durant la temporada d’estiu englobant a les iniciatives ja establertes noves propostes atractives de primera categoria, com per exemple els circuits amb bicicletes elèctriques, la gran aposta d’enguany per incentivar l’afluència a les estacions de muntanya. Així doncs, tal com han detallat aquest dimarts en roda de premsa el director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramon Moreno, el director general d’Ensisa, David Hidalgo, el director general de Pal Arinsal, Josep Marticella, i el director de negoci de Saetde i Secnoa, Xavier Salinas, els turistes i visitants podran gaudir de gairebé 100 quilòmetres de rutes amb bicicletes elèctriques des d’Encamp fins al Pas de la Casa.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play