menu Home
Andorra

AV.- La companyia Käfig celebra els seus vint anys amb un espectacle de dansa a l’Auditori Nacional

Ràdio Valira | 30 de maig de 2023

Ordino.- L’Auditori Nacional d’Ordino accollirà el dijous 8 de juny a les 21 hores l’espectacle de dansa ‘Cartes Blanches’, una peça del reconegut coreògraf Mourad Merzouki que s’ha creat en homenatge als vint anys de vida de la companyia francesa Käfig.

 

La proposta s’emmarca dins la programació 2022-2023 de la Saison culturelle. Es tracta del segon any que el comú d’Ordino col·labora amb el cicle acollint un dels espectacles a la seva parròquia. “Les propostes que ens ofereix l’ambaixada sempre son de molta qualitat i, per tant, per a nosaltres era molt important poder sumar-nos a la seva programació. Penso que, amb la dansa, hem trobat una proposta molt atractiva per Ordino” ha assenyalat la cònsol menor ordinenca, Eva Choy.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play