menu Home
AndorraSocietat

La Ruta de la tapa supera en un 58,5% les tapes venudes el 2022

Ràdio Valira | 23 de maig de 2023

Sant Julià de Lòria.- L’edició 2023 de la Ruta de la tapa ha batut tots els rècords des que se celebra i ha superat àmpliament la millor xifra històrica que eren les 6.200 de l’edició 2022. Enguany, amb un format diferent i amb dos dies menys, els 12 restauradors adherits han servit 9.829 tapes. Enguany, la proposta gastronòmica s’ha allargat dotze dies seguits -del 9 al 20 de maig, amb l’excepció del diumenge catorze i el dilluns quinze- en lloc de tres dies durant quatre caps de setmana.

L’any passat es va assolir el rècord històric de les 13 edicions celebrades fins a la data degut en part a la sortida de la pandèmia i les poques restriccions sanitàries que encara estaven en vigor. “La gent tenia ganes de sortir després de tots els entrebancs que vam haver de viure durant el temps de la COVID-19”, han manifestat des del departament de Turisme. Igualment, es considera la difusió que han fet de la Ruta de la Tapa un grup d’influencers gastronòmiques ha contribuït a aquest augment.

El progressiu increment en el nombre de tapes des que va néixer la iniciativa l’any 2010 és una mostra inequívoca que és una activitat plenament consolidada i fins i tot esperada pel públic any rere any.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play