menu Home
Andorra

AV.- Lasne reclama més recursos humans a la policia mentre garanteix millores laborals

Ràdio Valira | 23 de maig de 2023

Andorra la Vella.- El nou director del Cos de Policia, Bruno Lasne, ha encetat el seu mandat amb una reclamació reiterada relativa a la necessitat de disposar de més recursos dins del departament, tant humans com tècnics. Durant l’acte de celebració de la patrona del cos, Santa Maria Auxiliadora, el director ha posat en relleu que al llarg dels propers anys s’hauria de disposar de fins a 300 agents, una quarantena més que en l’actualitat, malgrat que s’ha mostrat conscient del fet que “els recursos no són il·limitats”, per la qual cosa “això no es podrà fer en un any”. Així mateix, ha aprofitat per anunciar que l’objectiu d’aquest 2023 serà “millorar les condicions laborals” dels funcionaris i introduir millores en el funcionament del departament.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play