menu Home
AndorraSocietat

MyInvestor llança dipòsits amb un tipus d’interès del 3% TAE a terminis de 6 i 12 mesos

Ràdio Valira | 16 de maig de 2023
 • Es podran contractar des de 10.000 fins a 100.000 € a partir del 24 de maig i estaran disponibles tant per a antics com per a nous clients. 
 • Figuren entre els dipòsits coberts pel Fons Espanyol de Garantia de Dipòsit més rendibles del mercat

16 de maig de 2023. 

MyInvestor, neobanc d’Andbank Espanya, El Corte Inglés, AXA i diversos family office començarà a comercialitzar dipòsits a un tipus d’interès del 3% TAE per al termini de 6 i 12 mesos el pròxim 24 de maig. Aquests dipòsits figuren entre els productes coberts pel Fons Espanyol de Garantia de Dipòsits més rendibles del mercat, segons una anàlisi de l’oferta actual de productes comparables. 

El neobanc dirigeix els seus nous dipòsits tant a clients de l’entitat com a nous clients. Per a contractar-los, n’hi ha prou amb tenir obert un compte corrent remunerat i gratuït, que els clients poden obrir en línia en pocs minuts. 

Els nous dipòsits estaran disponibles fins al 30 de juny i podran contractar-se des de 10.000 euros fins a 100.000 euros. No tenen despeses de formalització ni comissions de cap mena i es poden cancel·lar en qualsevol moment anticipadament amb la devolució del 100% del capital. L’abonament dels interessos és al venciment.

L’actual entorn de tipus d’interès permet a MyInvestor redissenyar la seva oferta de productes d’estalvi perquè els seus clients es beneficiïn de les polítiques monetàries del BCE, traslladant la pujada del preu del diner a l’estalviador. Amb aquest llançament, el neobanc es manté fidel al seu compromís d’oferir els millors productes amb les millors condicions. 

El mes de febrer passat, el compte sense comissions remunerat al 2% TAE el primer any fins a 50.000 euros va disparar l’obertura de comptes i entrades de saldos de dipòsits a la vista. Ara, amb la incorporació de dipòsits a termini, MyInvestor completa el seu aparador amb el producte més demandat per les famílies espanyoles. No obstant això, més enllà de la idoneïtat de tenir part dels diners i el matalàs de liquiditat en productes de baix risc, MyInvestor recorda la necessitat d’invertir a llarg termini i de manera sistemàtica per a batre la inflació i evitar perdre poder adquisitiu. 

Sobre MyInvestor

MyInvestor és un neobanc amb el suport del Grup Andbank, El Corte Inglés Seguros, AXA España i diversos ‘family office’. Està supervisat pel Banc d’Espanya i per la CNMV i adherit al Fons de Garantia de Dipòsits Español. Amb un volum de negoci de més de 3.000 milions d’euros, és la major fintech d’Espanya i ofereix tota la gamma de serveis bancaris: compte, targetes, productes d’inversió (fons, accions, ETF, plans i roboadvisor de carteres indexades), crèdits per a invertir, per al consum, hipoteques i assegurances.


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play