menu Home
AndorraSocietat

La Ruta de la tapa ven més de 5.500 unitats en cinc dies i espera superar “amb escreix” les xifres de l’edició anterior

Ràdio Valira | 16 de maig de 2023

Andorra la Vella.- La 14a edició de la Ruta de la tapa de Sant Julià de Lòria ha aconseguit vendre fins a 5.545 racions en només cinc dies. Segons informa la corporació comunal, es tracta d’una “xifra astronòmica” tenint en compte que durant tota l’edició de l’any passat es van vendre un total de 6.200 tapes i que el projecte encara s’allargarà fins al proper dia 20 de maig. D’aquesta manera, la previsió del comú és que s’acabi superant la xifra del 2022 “amb escreix”.

Malgrat que encara és aviat per fer un pronòstic, des del comú es pensa que la idea de fer venir un grup d’influencers dues setmanes abans de l’inici de la Ruta de la tapa ha estat l’esquer que ha provocat que vingui més públic i s’hagi registrat aquest “allau de vendes”. Així mateix, informen que el corre-tapes organitzat per la Colla Laurediana, una de les novetats d’enguany, “ha funcionat molt bé” gràcies “a un comportament excepcional dels joves”.

Tot i l’augment actual en els preus, cal recordar que el comú de Sant Julià i els restauradors participants en la Ruta de la tapa van decidir mantenir el cost de cada unitat, que va acompanyada d’una Estrella Damm, al preu de 3,5 euros.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play