menu Home
Andorra

AV.- Les jornades ‘Un món millor’ ressalten la importància dels estudis de capacitat de càrrega per assolir un turisme sostenible

Ràdio Valira | 15 de maig de 2023

Sant Julià de Lòria.- Les segones jornades ‘Un món millor’, organitzades de manera conjunta entre la Cadena SER i el departament de Reactivació Econòmica i Comerç del comú de Sant Julià de Lòria, han posat de manifest aquest dilluns la importància que el Principat disposi com més aviat millor dels estudis de capacitat de càrrega encomanats als comuns per tal d’accelerar la transició cap a un turisme sostenible. Així ho ha indicat la sociòloga i politòloga experta en moviments socials i ecologisme, Cristina Monge, moments posteriors a la ponència que ha ofert al públic sota el títol ‘Té futur el turisme insostenible?’. D’aquesta manera, l’experta ha indicat que “sense aquests estudis que parlen de la capacitat de càrrega i de l’impacte ambiental de les mesures que es prenen, és impossible fer polítiques, planificar i ni tan sols aconseguir inversions, ja que cada vegada hi ha més inversors en tots els sectors que, per dipositar la seva confiança i els seus diners, estan demanant plans de gestió ambiental o polítiques integrals que garanteixin la sostenibilitat”.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play