menu Home
Andorra

Noves instal·lacions al centre d’FP per a les pra?ctiques en tasques de salut bucodental

Ràdio Valira | 12 de maig de 2023

Andorra la Vella.- El centre de formació professional ha reformat les instal·lacions del taller tècnic per a la realització de pràctiques en tasques de salut bucodental. Les renovades dependències són necessàries per a la formació dels alumnes del batxillerat professional de tècnic en cures auxiliars d’infermeria (TCAI), del que enguany es graduarà la primera promoció.

Amb la posada en marxa d’aquest espai es disposa d’un laboratori de simulació que recrea tots els maquinaris que els futurs TCAI es poden trobar en l’àmbit de les clíniques dentals, que és una de les sortides laborals lligades als estudis que estan cursant.

Aquesta inversió està en la línia de dotació tècnica específica amb la qual el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior està equipant el centre de formació professional per a les noves branques de batxillerat professional.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play