menu Home
Andorra

AV.- L’exposició ‘Clixé de Canòlich’ mostrarà un centenar de fotografies familiars i càmeres analògiques

Ràdio Valira | 8 de maig de 2023

Sant Julià de Lòria.- L’exposició ‘Clixé de Canòlich’ mostrarà més d’un centenar de fotografies familiars capturades al santuari i càmeres analògiques que daten d’entre el 1900 i el 1999. La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina, la comissària de l’exposició, Anna Mangot, i Fernando Herrador, qui ha cedit els aparells fotogràfics, han presentat aquest dilluns la mostra que acollirà la sala Sergi Mas a partir del 18 de maig i fins a l’1 de juliol en el marc de la celebració dels 800 anys de la troballa de la Mare de Déu de Canòlich.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play