menu Home
Andorra

La policia participa en el Fòrum dels oficis organitzat pel Lycée Comte de Foix

Ràdio Valira | 5 de maig de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha participat aquest dijous al matí en el Fòrum dels oficis que organitza cada any el Lycée Comte de Foix. L’esdeveniment, que ha arribat a l’onzena edició, té com a objectiu donar a conèixer als alumnes les diferents opcions de futur que els ofereix el mercat laboral a través de trobades amb els professionals, tant del sector públic com del privat.

En aquest sentit, el sergent Sergi Lechuga, cap del grup de Formació, ha posat en relleu la importància que la Policia sigui present en activitats d’aquest tipus “per poder explicar les oportunitats que brinda el Cos”. Així mateix, ha destacat l’alta participació dels joves: “Visiten molt el nostre estand i tenen molt d’interès. Demanen, sobretot, per les condicions laborals, les proves d’accés, el treball en equip, la carrera professional i les especialitats”.

La policia ha compartit espai amb la resta de cossos especials, amb qui la col·laboració és molt estreta i fonamental per a una bona coordinació.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play