menu Home
AndorraEsports

FOTONOTÍCIA.- L’Skimo lliura a Autea més de 2.800 euros

Ràdio Valira | 5 de maig de 2023

Andorra la Vella.- L’organització de l’Skimo Femení ha fet entrega a l’Associació del trastorn de l’espectre de l’autisme d’Andorra, Autea, del donatiu corresponent a la 6a edició de la cursa popular d’esquí de muntanya o raquetes, individual o per equips, celebrada el passat diumenge 5 de març a l’estació de Pal Arinsal Grandvalira Resorts. El donatiu entregat està format per tres imports: 2.200 euros de part de l’Skimo Femení, 470 euros de la recaptació en cafès el dia de la cursa pel xiringuito ‘Crêpes & Go’ del Pla de la Caubella i 160 euros recaptats pel grup de rock neerlandès Las Bandidas amb la venda de samarretes de marxandatge el dia de l’esdeveniment. La presidenta d’Autea, Anna Muñoz, ha explicat que aquests fons aniran destinats a finançar una part del programa Colla, pensat per ajudar a les persones adolescents amb algun tipus d’afectació.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play