menu Home
Andorra

Arnau Colominas, nou director de l’Agència de Notícies Andorrana

Ràdio Valira | 5 de maig de 2023

Andorra la Vella.- Arnau Colominas ha assumit aquest mes de maig la direcció de l’Agència de Notícies Andorrana (ANA). Coincidint amb el 15è aniversari de la fundació de l’agència, el comunicador ha rebut l’encàrrec de posar en marxa un seguit de nous projectes que s’aniran concretant properament, i que passen pel desenvolupament de nous formats i el creixement de l’oferta de productes i serveis amb la producció de continguts informatius, institucionals i corporatius.

Des de la seva posada en funcionament l’ANA ha donat cobertura en diferents formats a les notícies i l’actualitat del país. També ha tirat endavant diversos projectes entre els que destaquen la plataforma especialitzada en notícies d’economia i empresa, ANA Economia; el web ANA Esports, que dona veu als esports i esportistes del país, i ANA Gaming, el primer i únic portal d’Andorra especialitzat en e-Sports.

La celebració del 15è aniversari vindrà marcada per un canvi d’imatge i la renovació de la pàgina web de l’agència, que veurà la llum a la tardor. També a la tardor es preveu presentar a París una nova eina de comunicació en el marc de l’assemblea general de l’Aliança Europea d’Agències de Notícies (EANA), de la qual l’ANA n’és membre des de 2012.

Arnau Colominas ha dirigit i impulsat diversos mitjans de comunicació, passant pel món de la premsa a internet, diaris, revistes, ràdio i televisió. Ha estat gestor cultural, formador i assessor a diversos comuns del país i ajuntaments catalans. També ha estat fundador de l’agència de publicitat, comunicació i màrqueting Culturàlia.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play