menu Home
Andorra

AV.- La línia de bus comunal dels Serradells amplia el recorregut fins al sant Ermengol i fins a la Comella Park

Ràdio Valira | 2 de maig de 2023

Andorra la Vella.- A partir d’aquest dimecres la línia dels Serradells del bus comunal d’Andorra la Vella amplia el seu recorregut. Així, arribarà fins al col·legi Sant Ermengol i fins a la urbanització Comella Park. Aquesta ampliació es duu a terme arran de les demandes rebudes tant de professors del centre educatiu com dels veïns de la urbanització de la Comella i la voluntat és que aquesta línia, que és la que menys usuaris té entre les tres de transport comunal, guanyi usuaris.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play