menu Home
AndorraSocietat

Estabilitat de la Covid amb catorze actius

Ràdio Valira | 20 d'abril de 2023

Andorra la Vella.- L’evolució de la pandèmia del coronavirus al país continua estable amb un total de catorze casos actius. Talc om ha informat el ministre de Finances i portaveu, Cesar Marquina, al llarg de la darrera setmana tan sols s’han registrat tres nous positius que eleven la xifra d’afectacions del virus al país a 47.956 des de l’inici de la crisi sanitària el març del 2020. Salut ha atorgat 47.783 altes i les defuncions vinculades a la malaltia sumen 159. A l’hospital Nostra Senyora de Meritxell no hi ha cap persona ingressada per coronavirus.

Pel que fa a les vacunes administrades, des de l’inici del Pla s’han inoculat 161.440 vaccins per fer front al coronavirus SARS-CoV-2 (58.197 primeres dosis, 57.568 segones, 43.107 terceres i 2.568 quartes dosis). Des del Govern recorden que per demanar hora de vacunació, s’ha de concertar cita a través del telèfon 821955 i no és necessària cap prescripció mèdica. Cal recordar que des de fa uns mesos, per a les vacunes de record –és a dir les terceres i quartes dosis– s’administren els vaccins bivalents, fabricats a partir de la soca inicial i de les variant Òmicron que han circulat posteriorment amb més freqüència.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play