menu Home
Andorra

La policia deté un home per furtar menjar d’un restaurant

Ràdio Valira | 18 d'abril de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha detingut la matinada d’aquest dimarts un home, de 24 anys i resident al país, com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni per un furt amb força a un restaurant. L’home hauria entrat al recinte de l’establiment per apoderar-se de productes alimentaris que s’emmagatzemaven en una nevera exterior. El responsable del local va donar l’avís quan, a través del sistema de videovigilància, va veure com s’estaven produint els fets. La policia el va localitzar minuts després als voltants del restaurant. El detingut hauria accedit al recinte escalant un mur de pedra. Feia uns dies que els fets es repetien i des de l’establiment trobaven a faltar menjar de la nevera exterior. El valor dels productes sostrets superaria els 1.000 euros.

La policia també ha detingut aquest dimarts un altre home de 46 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per incomplir una pena de presó ferma en règim de semillibertat.

Aquesta setmana també s’ha arrestat un altre home, de 34 anys i resident al país, amb una taxa d’alcoholèmia d’1,38.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play