menu Home
AndorraSocietat

La Capsa d’Ordino acull l’exposició de dibuixos ‘La dona i l’ocell’ de l’alumne Marc Roussel

Ràdio Valira | 18 d'abril de 2023

Ordino.- La Capsa, l’espai creatiu d’Ordino acull des d’aquest dilluns i fins al pròxim 20 de maig l’exposició de dibuixos ‘La dona i l’ocell’ de l’alumne Markos (Marc Roussel). L’autor exposa un total de set dibuixos inspirats en la diversitat de les formes del cos de les dones i la sensació i emoció per tal que el pensament s’envoli. Les obres mostren dones nues ballant amb ocells. “Cada quadre és com un ball”, indica l’autor. La tècnica de dibuix es basa en el grafit d’aquarel·la i la tècnica de rentat amb tinta xinesa i acrílic daurat. Roussel és alumnes de La Capsa des del curs passat, però ja compta amb un bagatge extens adquirit a França, d’on és originari.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play