menu Home
AndorraSocietat

CM.- AV.- El Govern adquireix cinc edificis i en lloga quatre per posar al mercat uns 147 habitatges de lloguer a preu assequible

Ràdio Valira | 13 d'abril de 2023

Andorra la Vella.- El Govern adquirirà cinc edificis i en llogarà quatre més per destinar-los a habitatges de lloguer a preu assequible. Per adquirir els immobles l’executiu haurà de pagar 10,6 milions d’euros, mentre que el lloguer suposarà per a les arques públiques un import de 6,6 milions d’euros per un període que oscil·la entre els 30 i els 50 anys. En total es calcula que gràcies a aquestes operacions es puguin posar al mercat un total de 147 habitatges a preu assequible. A més, tal com ha destacat el ministre de Territori i Habitatge en funcions, Víctor Filloy, el Govern es reserva la compra d’altres dos edificis més per un preu d’11,7 milions,una compra que es pot completar aquest mateix any.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play