menu Home
Andorra

Restablert el subministrament eléctric després d’una inundació a les obres de l’aparcament de l’església d’Escaldes-Engordany

Ràdio Valira | 12 d'abril de 2023

Escaldes-Engordany.- Una inundació poc després de les 13 hores d’aquest dimecres a les obres del nou aparcament que s’està construint a l’avinguda Carlemany, davant de l’església de Sant Pere Màrtir d’Escaldes-Engordany, ha afectat una estació transformadora (ET) soterrada que dona servei a 151 clients de la zona, segons informen des de FEDA.

Durant les maniobres que es duien a terme per garantir el servei i la seguretat, s’ha produït un tall del subministrament elèctric d’aproximadament onze minuts de durada. A hores d’ara tots els clients han recuperat el servei. Tot i això, l’equip de les obres treballa aquest dimecres a la tarda en el buidatge amb bombes dels espais negats. Un cop les condicions ho permetin, l’equip de FEDA treballarà en la normalització del servei i la seguretat d’aquesta estació 604.

L’estació transformadora que ha patit la inundació havia de ser retirada a curt termini per facilitar les obres de l’aparcament. Per no afectar el servei elèctric quan això sigui necessari, FEDA ha construït una ET provisional a peu de carrer que entrarà en funcionament pròximament per donar suport a la zona.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play