menu Home
Andorra

Una setantena de joves participen en la primera setmana d’activitats de Joventut d’Andorra la Vella

Ràdio Valira | 11 d'abril de 2023

Andorra la Vella.- El servei de Joventut del comú d’Andorra la Vella ofereix aquestes vacances de Pasqua una quinzena d’activitats adreçades a joves a partir de dotze anys amb propostes de tot tipus que inclouen des de música en directe, gimcanes i formacions sobre voluntariat fins a activitats esportives i de cuina o una sortida de dos dies a Barcelona.

Les activitats van començar el dilluns 3 d’abril i s’allargaran fins aquest dissabte, dia 15. La primera setmana es van registrar 71 usuaris, que es van sumar als tallers de bricolatge, al Cuina sense pares, a una gimcana per cercar per Andorra la Vella ous de xocolata, als pòdcasts de tertúlia d’El Rusc i a una formació per conèixer el programa Voluntariat Jove.

Aquesta setmana, algunes de les activitats estrella són un concurs per equips per demostrar les habilitats culinàries i que s’ha batejat com ‘MasterChef’ d’El Rusc, que tindrà lloc dimecres entre les deu del matí i les sis de la tarda, i una sortida de dos dies a la capital catalana (dijous i divendres amb pernoctació per, entre d’altres, conèixer un espai jove, visitar el Camp Nou i el Museu del Barça).

El programa es tancarà amb un torneig de vòlei (dijous) amb la col·laboració del Club Vòlei Andorra, un taller de manualitats (divendres) i una Jam session de ball (dissabte).

En paral·lel, prop de 350 infants i joves participen cada setmana en els campus esportius i les activitats de lleure que organitza el comú d’Andorra la Vella i els clubs esportius aquestes vacances de Setmana Santa.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play