menu Home
AndorraSocietat

Naturland augmenta en un 7% el nombre de visitants pel pont de Setmana Santa respecte al 2022

Ràdio Valira | 11 d'abril de 2023

Sant Julià de Lòria.- Naturland ha tornat a fer el ple durant el pont de Setmana Santa amb un 7% més de visitants respecte a l’any passat. D’aquesta manera, el Centre d’Activitats Outdoor lauredià ha superat l’objectiu marcat per aquests dies, amb més de 6.200 persones entre l’1 i el 10 d’abril. També han crescut els ingressos, fins a un 11%, així com la despesa mitjana per visitant, que és més d’un 3% superior a la del mateix període de l’exercici anterior.

Malgrat les altes temperatures, que han forçat el tancament de les activitats de neu pocs dies abans de l’inici de la Setmana Santa, els visitants han pogut gaudir de la resta d’activitats obertes a la cota 1.600, oferint una proposta per a tots els públics, entre les quals destaca com a novetat d’aquest any, el forestline, l’única tirolina de corbes d’Andorra. “No hem pogut oferir algunes de les activitats de neu a causa de les altes temperatures, però l’àmplia oferta d’activitats complementàries de la cota 1.600 ha permès omplir el centre”, ha manifestat el director de Naturland, Xabier Ajona.

Tal com informen, divendres, dissabte i diumenge van ser els dies de més afluència, superant el miler de visitants diaris, a més de registrar elevades xifres dijous i dilluns. A més, apunten que la interessant oferta d’activitats a l’aire lliure a la cota 1.600 de Naturland, acompanyada de les previsions de bon temps que finalment s’han complert, han estat els factors que han propiciat que els turistes s’acostessin al Centre d’Activitats Outdoor lauredià per gaudir de les activitats proposades.

Durant la temporada de primavera Naturland continua amb la seva oferta d’activitats durant el cap de setmana a la cota 1.600 mentre es preparen les novetats per l’estiu 2023 i es treballa en diferents millores i el manteniment de les actuals instal·lacions.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play