menu Home
Andorra

La Policia deté dotze persones durant el cap de setmana

Ràdio Valira | 11 d'abril de 2023

Escaldes-Engordany.- La Policia ha detingut el darrer cap de setmana un total de 12 persones per presumptes delictes contra la salut pública, la seguretat col·lectiva i la integritat física i moral.

 

Per possessió de productes estupefaents, s’han detingut 4 persones no residents al Principat. Primerament, divendres, a la frontera del riu Runer, un home no resident de vint anys amb 6 pastilles d’èxtasi i 0,4 grams de cocaïna. Pel que fa a dissabte i diumenge, es van detenir 3 persones més a proximitats de locals nocturns. El primer, un home de 26 anys al Pas de la casa en possessió de 0,5 grams de ketamina. Els altres dos, homes de 20 i 28 anys a la parròquia de Canillo amb 1,9 grams de “tusi” i 0,7 grams d’MDMA respectivament.

 

Pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, durant el cap de setmana s’han arrestat un total de 7 persones, d’edats compreses entre els 23 i 41 anys, amb taxes d’1,18 a 1,67 g/l. Tanmateix, dos d’ells van donar positiu a la prova de tòxics salivar.

 

La nit de dissabte, a les 02:50 hores, també es va detenir una dona no resident de 22 anys, per una presumpta agressió física a l’interior d’un local d’oci nocturn. Sobre lloc, la patrulla va identificar tant la víctima com l’agressora i es va determinar que aquesta última, en el decurs de la baralla, li hauria colpejat amb una ampolla de cervesa, causant-li lesions que requereixen assistència mèdica per a la seva curació.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play