menu Home
AndorraEsports

Grandvalira mantindrà oberts els sectors del Pas de la Casa i Grau Roig fins al 16 d’abril

Ràdio Valira | 6 d'abril de 2023

Andorra la Vella.- Els sectors de Soldeu, el Tarter, Canillo i Encamp de Grandvalira avançaran el tancament de la temporada i el dilluns 10 d’abril serà l’últim dia. Tot i això, els sectors del Pas de la Casa i Grau Roig continuaran oberts fins al diumenge 16 d’abril. La decisió s’ha pres a causa de la manca de neu provocada per les altes temperatures de les darreres setmanes, que han fet que l’estació no pugui oferir les condicions desitjades als clients en aquestes zones, informen a través d’un comunicat.

Malgrat tot, “el nombre de reserves per a la pròxima setmana ha motivat Grandvalira a destinar tots els seus esforços i equips de terreny als sectors del Pas de la Casa i de Grau Roig” on, gràcies a les nevades del cap de setmana i a un petit descens de les temperatures que permetran conservar la neu amb bones condicions fins al 16 d’abril.

Grandvalira posarà en marxa a partir d’aquest dilluns el servei d’autobusos gratuïts per als clients amb qualsevol forfet de Grandvalira Resorts, que permetrà desplaçar-se entre els diferents sectors, des del Funicamp fins a l’aparcament de Grau Roig amb les parades habituals.

Per la seva part, Ordino Arcalís també manté la previsió d’obertura fins al 16 d’abril arran de les bones condicions que ofereix actualment. Amb les nevades del cap de setmana i la petita baixada de temperatures, l’estació ordinenca disposa del 70% del domini esquiable obert amb gruixos de fins a 80 centímetres de neu.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play