menu Home
AndorraEsports

Torneig de tenis a Escaldes-Engordany per fomentar la pràctica d’aquest esport

Ràdio Valira | 3 d'abril de 2023

Escaldes-Engordany.- Les pistes de tenis del Prat del Roure tornaran a acollir, a partir del 22 d’abril, el Torneig primavera de tenis que enguany arriba a la seva 31a edició. A partir de finals d’abril s’inicia, així, un nou torneig que anirà disputant diferents partits cada cap de setmana fins a mitjan de juny (sempre que la meteorologia ho permeti).

La competició està adreçada als joves tenistes del país de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantils, cadet i júnior que disputaran partits individuals en categoria femenina i masculina. Cada categoria seguirà el seu propi reglament.

El 31è Torneig primavera de tenis té per objectiu fomentar la pràctica esportiva des de la base després d’observar que tot i que hi ha molta afició aquesta s’està envellint davant d’altres modalitats esportives, com ara el pàdel.

Les inscripcions es poden fer a través del web www.e-e.ad

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play