menu Home
AndorraSocietat

La Policia deté dos homes arran d’una baralla al Pas de la Casa

Ràdio Valira | 27 de març de 2023

Escaldes-Engordany.- La Policia va detenir la matinada de dissabte dos homes, un no resident al país de 30 anys i un resident de 41, arran d’una baralla al Pas de la Casa. Durant la batussa, l’home de 41 anys hauria fet servir una navalla amb la qual hauria causat a l’altre implicat una ferida en una mà i una altra en una cama. Aquest, a la vegada, hauria agredit el primer provocant-li lesions a la cara. A tots dos se’ls va detenir com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral, però a l’home de 41 anys se’l va arrestar, a més, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per l’ús de la navalla, i d’un delicte contra la salut pública perquè es trobava en possessió de 0,4 grams de cocaïna.

També per possessió de drogues la Policia va detenir divendres a la tarda a la frontera del riu Runer un home, de 43 anys i resident al país, amb 2,5 grams de cocaïna. Amb 0,6 grams de la mateixa substància els agents van arrestar la matinada de dissabte dos homes més, residents de 22 i 28 anys, a l’aparcament d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella.

Durant el cap de setmana, la Policia va detenir sis persones per conduir sota els efectes de l’alcohol. Tots són homes, dos dels quals no resideixen a Andorra, amb edats compreses entre els 25 i els 58 anys que han estat arrestats amb taxes d’alcoholèmia de 0,82 a 1,80. La matinada d’aquest dilluns, s’ha detingut dos homes més, residents de 30 i 47 anys, amb positius d’1,25 i 1,70 grams d’alcohol per litre de sang respectivament. Finalment, diumenge al vespre es va arrestar a Santa Coloma un altre home, de 36 anys i resident al país, per conduir tot i tenir-ho prohibit per ordre administrativa.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play