menu Home
Andorra

La policia obre vuit expedients per tenir treballadors en situació irregular

Ràdio Valira | 23 de març de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha obert vuit expedients sancionadors a empreses que tenien treballadors en situació irregular en temporada d’hivern. Així ho ha confirmat el ministre portaveu en funcions, Cesar Marquina, després que Ràdio i Televisió d’Andorra hagi avançat aquestes dades. D’aquesta manera, el portaveu de l’executiu ha destacat que alguns d’aquests expedients són el resultat de les inspeccions tant d’ofici com per denúncies rebudes, entre les quals les constatacions d’Argentinos en Andorra.

El ministre portaveu en funcions ha recordat que la tasca inspectora ha estat “continuada en el temps”. En aquest sentit, cal destacar que des de l’executiu es van intensificar els controls arran del fet que es constatessin un seguit d’irregularitats especialment entre treballadors subcontractats en la construcció.

El ministre també ha posat en relleu que aquests vuit casos estan en fase d’informació reservada i que, per tant, no han transcendit els detalls sobre aquests expedients.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play