menu Home
Andorra

La policia deté quatre homes per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues

Ràdio Valira | 17 de març de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha detingut els darrers dies quatre homes per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues. A un d’ells, de 36 anys i resident al país, se’l va arrestar la matinada de dimecres amb una taxa d’1,13 grams d’alcohol per litre de sang. Els altres tres, també residents, han estat detinguts la matinada d’aquest divendres; el primer, de 32 anys, amb un positiu d’1,75 arran d’un accident amb danys materials; el segon, de 50 anys, amb una alcoholèmia de 0,84, i, el tercer, també de 32 anys, per positiu en tòxics. Aquest darrer, a més, tenia el permís de conduir retirat.

La policia també va detenir dijous en un local d’oci nocturn del Tarter un altre home, de 29 anys i no resident al país, amb 0,6 grams de cocaïna.

Els darrers dies s’ha arrestat dos homes més. Un d’ells, no resident de 26 anys, va ser detingut prop del Pas de la Casa com a presumpte autor d’un delicte contra el tràfic jurídic. Els agents van comprovar com, en un control anterior l’any 2018, l’home s’havia identificat amb una altra identitat. A l’altre, també no resident i de 38 anys, se’l va arrestar a la frontera del riu Runer com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per desobeir una ordre d’expulsió.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play