menu Home
Andorra

Els casos actius de Covid-19 es mantenen en la quinzena

Ràdio Valira | 15 de març de 2023

Andorra la Vella.- El Govern en funcions ha actualitzat aquest dimecres de les dades sanitàries referents a la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat. D’aquesta manera, cal destacar que el nombre total de casos fins a la data és de 47.908. Hi ha hagut 47.734 altes i les defuncions vinculades a la malaltia sumen 159. Hi ha 15 casos actius, cap d’ells requereix ser ingressat.

Pel que fa a les vacunes administrades, des de l’inici del pla s’han inoculat 161.378 vaccins (58.193 primeres dosis, 57.563 segones, 43.104 terceres i 2.518 quartes dosis).

Des del Govern es recorda, a més, que per demanar hora de vacunació s’ha de concertar cita a través del telèfon 821955 i no és necessària cap prescripció mèdica. Des de fa uns mesos, per a les vacunes de record –és a dir les terceres i quartes dosis– s’administren els vaccins bivalents, fabricats a partir de la soca inicial i de les variants Òmicron que han circulat posteriorment amb més freqüència.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play