menu Home
Andorra

Detingudes quatre persones per furtar llenceria valorada en 2.000 euros

Ràdio Valira | 6 de març de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha detingut aquest passat cap de setmana quatre persones, no residents al país, com a presumptes autores d’un delicte contra el patrimoni per furtar mercaderia en una botiga d’Andorra la Vella. Es tracta d’una banda organitzada formada per dos homes i dues dones, de 21, 24, 27 i 29 anys.

Els fets van tenir lloc dissabte al matí, quan van entrar a l’establiment separats per parelles i en diverses ocasions actuant de la mateixa manera: mentre un entretenia la dependenta fent preguntes i demanant per diferents articles amb insistència, l’altra aprofitava per sostreure la mercaderia. Posteriorment, les dues parelles van tornar a la botiga juntes. Quan van marxar, la dependenta es va adonar que li mancaven alguns productes de llenceria. Els agents van localitzar en un primer moment una de les parelles amb part de la mercaderia robada i, una estona més tard, van controlar la segona amb la resta dels productes sostrets. El valor de cost del material furtat se situaria al voltant dels 2.000 euros.

Dissabte a la nit, a la capital, es va arrestar un resident de 23 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic, i contra la seguretat col·lectiva per agredir el germà, menor d’edat, i perseguir-lo després amb un ganivet de cuina amb una fulla de 20 centímetres que s’havia amagat als pantalons, però que no hauria mostrat en cap moment per atemorir-lo.

Durant el cap de setmana, la policia també va detenir un home no resident de 25 anys a la frontera del riu Runer amb 0,7 grams de cocaïna.

Cinc persones més han estat arrestades per conduir sota els efectes de l’alcohol, tres de les quals la matinada de dissabte: dos no residents de 60 i 32 anys amb taxes d’1,33 i 1,44; i un resident, de 22 anys, amb una alcoholèmia de 2,20. Aquest darrer va ser controlat quan els agents, que estaven efectuant tasques de prevenció a la sortida d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella, van veure el vehicle circulant a gran velocitat i amb els llums apagats. El van interceptar minuts després, moment en què van comprovar que conduïa sota els efectes de l’alcohol i el van detenir. També el van sancionar per conducció temerària.

La matinada de diumenge, la policia va arrestar un altre home, no resident de 29 anys, amb una taxa d’1,34 i una dona, resident de 43 anys, amb un positiu de 0,85 grams d’alcohol per litre de sang.

Finalment, el passat divendres a les 15 hores a Encamp, la policia va detenir un home, no resident de 61 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per trobar-se al país tot i tenir dues ordres d’expulsió en vigor.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play