menu Home
Andorra

El tramvia de Maria Lanau dona el tret de sortida a la 62a Temporada de teatre

Ràdio Valira | 3 de març de 2023

Andorra la Vella.- Amb ‘Desig. Un tramvia’ s’ha donat aquest dijous a la nit el tret de sortida a la 62a Temporada de teatre que aquesta edició es concentra només a Andorra la Vella arran de l’incendi del Centre cultural i de congressos lauredià. L’obra va portar, per primera vegada, l’andorrana Maria Lanau a l’escenari del Teatre Comunal. L’obra és una adaptació del clàssic ‘Un tramvia anomenat Desig’ de Tennessee Williams i compta en el repartiment amb IvánHermés, Cristina Brondo i Sergio Matamala a més de Lanau. La següent cita serà ‘Les raisins de la colère’, el 20 d’abril.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play