menu Home
AndorraSocietat

AV.- Els veïns desallotjats de l’edifici de l’avinguda Santa Coloma tornen aquest dimarts a la tarda als seus habitatges

Ràdio Valira | 28 de febrer de 2023

Andorra la Vella.- Els veïns del número 28 de l’avinguda Santa Coloma que van ser desallotjats de casa seva el passat dia 16 podran tornar ja aquest dimarts a la tarda als seus habitatges. Així ho ha anunciat el cònsol menor d’Andorra la Vella, David Astrié, que ha celebrat que “els treballs més importants” per consolidar els fonaments de l’edifici ja estan fets i hagin donat “els seus fruits”. Cal destacar que la intervenció feta ha consistit en l’estabilització de l’edifici amb la “injecció de resina al subsol per consolidar els fonaments” i també en “algunes feines de reparació de les esquerdes majors principalment a l’entrada” de l’immoble, segons ha detallat el cònsol menor.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play