menu Home
Andorra

AV.- El viaducte Doctor Vilanova d’Andorra la Vella tancarà a partir de dilluns i durant un període de vuit o nou mesos

Ràdio Valira | 24 de febrer de 2023

Andorra la Vella.- El carrer Doctor Vilanova en el tram comprès entre la plaça Rebés i la rotonda del Govern quedarà tancat a partir de dilluns vinent arran de les obres de refecció del viaducte. Es tracta d’una obra complexa que es calcula que s’allargui entre “vuit o nou mesos” tal com ha explicat el cònsol menor d’Andorra la Vella, David Astrié, que ha recordat que el cost és d’1,9 milions d’euros. Al seu torn, el ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, ha destacat que des de Mobilitat no es creu que aquest tall de trànsit tingui “massa afectació” ja que es tracta d’una via que està “superada per altres” d’alternatives com la Baixada del Molí.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play