menu Home
Andorra

Un terratrèmol de magnitud 2.3 es nota al país

Ràdio Valira | 22 de febrer de 2023

Andorra la Vella.- Un sisme de magnitud 2.3 s’ha fet notar aquest dimecres al matí al país. L’epicentre s’ha situat, segons es fa ressò Protecció Civil, a l’Alt Urgell i s’ha fet notar a la comarca catalana i també a Andorra. Exactament, el terratrèmol ha tingut lloc a les 7.02 hores i tot sembla indicar que l’epicentre ha estat a la zona d’Os de Civís, a un quilòmetre de profunditat. Els efectes s’han notat amb més intensitat a la vall del nord, que és la que està més propera a l’epicentre.

Des d’Andorra Recerca + Innovació s’ha fet una crida a la ciutadania que hagi notat el sisme a respondre l’enquesta sísmica per poder avaluar la percepció del terratrèmol a Andorra.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play