menu Home
AndorraSocietat

La policia deté un home per robar mercaderia valorada en 1.635 euros

Ràdio Valira | 20 de febrer de 2023

Escaldes-Engordant.- La policia va detenir el passat dijous, un home no resident de 26 anys, ja que es va identificar al punt fronterer del DCNJ de Porta amb un document nacional d’identitat italià falsificat, tanmateix s’havia tramès anteriorment un dossier a la Batllia, ja que l’interessat va ser identificat com el presumpte autor de diferents furts de mercaderia en establiments del Principat, per valor de 1635 euros.

El divendres al matí es deté al Pas de la Casa, un home no resident de 33 anys, per un delicte contra la funció publica, aquest havia estat identificat fins a dues ocasions en territori andorrà desobeint una ordre d’expulsió governativa.

Pel que fa a les detencions contra la seguretat col·lectiva, el divendres a la nit es deté un home resident de 40 anys, per refusar sotmetre’s a la prova de tòxics, desprès de tenir un accident de danys materials, aquest causa danys a tres vehicles estacionats en un aparcament de Soldeu. Igualment en el decurs de la matinada es duen a terme cinc detencions més amb taxes d’alcohol superiors a la permesa, un primer control a Encamp a un resident de 43 anys, amb una taxa de 1,13 grams d’alcohol per litre de sang, un segon control a Soldeu a un no resident de 30 anys, amb una taxa de 2,00 i positiu a tòxics – desprès d’un accident de danys materials topa amb un senyal de circulació-, i tres controls més a Andorra la Vella, a dos no residents de 28 i 18 anys, amb taxes de 1,24 i 1,72 – aquest darrer té un accident de danys materials i marxa del lloc dels fets-, finalment s’efectua un darrer control a un resident de 22 anys amb una taxa de 1,91.

La mateixa matinada de divendres en un control rutinari a la via pública es controla un home no resident en possessió de 0,7 grams de cocaïna, endemés de trobar-li en la seva possessió 13,8 grams d’haixix i una cigarreta confeccionada amb aquest producte estupefaent.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play