menu Home
Andorra

L’execució del pressupost del sector públic al tercer trimestre del 2022 s’incrementa un 20,4%

Ràdio Valira | 13 de febrer de 2023

Andorra la Vella.- L’execució conjunta del pressupost de despeses dels subsectors institucionals del sector públic ha estat de 1.200,8 milions d’euros durant el tercer trimestre del 2022, el que representa un increment del 20,4% respecte del tercer trimestre de l’any anterior. L’execució conjunta del pressupost d’ingressos ha estat de 1.358,36 milions d’euros, el que suposa un augment del 12,4%, segons publica aquest dilluns el departament d’Estadística.

Sense tenir en compte les transferències internes que fa el Govern en favor dels comuns i de la CASS, i tampoc els actius i passius financers d’ingressos i despeses, l’execució de despeses ha estat de 400,29 milions d’euros, fet que representa una disminució del 29,3% respecte del tercer trimestre del 2021. Pel que fa als ingressos, la liquidació ha estat de 738,99 milions d’euros, un increment del 21,2% respecte del mateix termini anterior.

Finalment, quant als resultats de l’execució d’ingressos i despeses per al tercer trimestre, el resultat de caixa ha estat d’un superàvit de 130,36 milions d’euros, una xifra que representa un increment del 295,8% respecte del tercer trimestre de l’any anterior. El resultat pressupostari també ha registrat un superàvit de 157,57 milions d’euros, el que representa una disminució del 25,4%.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play