menu Home
Andorra

FOTONOTÍCIA.- El trinxat de carnestoltes d’Ordino reuneix una trentena de padrins a la casa pairal

Ràdio Valira | 7 de febrer de 2023

Ordino.- La gent gran de la parròquia d’Ordino ha gaudit aquest dimarts del tradicional trinxat de Carnestoltes a la casa pairal, una festivitat que ha estat força concorreguda amb una trentena de padrins i padrines, qui també han compartit taula amb els cònsols, Josep Àngel Mortés i Eva Choy, i la consellera d’Administració, Cristina Montolio.

Els actes específics de celebració del Carnaval amb la gent gran, continuaran dimecres de la setmana vinent, 16 de febrer, amb un berenar organitzat per la parròquia d’Encamp, on hi ha previst que assisteixin altres cases pairals i facin una comparsa.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play