menu Home
AndorraSocietat

AV.- L’expert Jordi Camús recorda els riscos associats al mal ús de la tecnologia durant la conferència ‘L’altra cara de les pantalles’

Ràdio Valira | 7 de febrer de 2023

Andorra la Vella.- L’escola andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma ha acollit aquest dimarts al matí la conferència ‘L’altra cara de les pantalles’, una xerrada impartida per l’expert en l’ús de la tecnologia Jordi Camós que ha encetat la Setmana de la Internet segura.

Camós, durant la ponència, ha insistit a través d’exemples com ‘La capsa de Skinner’ els riscos que pot generar un ús excessiu de la tecnologia o dels videojocs, que generen sobreexcitació, una alta segregació de dopamina i pot acabar derivant en patologies com l’angoixa, la depressió, l’estrès o, fins i tot, els suïcidis.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play