menu Home
Andorra

AV.- Escaldes-Engordany començarà aquest any a impulsar el projecte per instal·lar plaques fotovoltaiques al Prat Gran

Ràdio Valira | 7 de febrer de 2023

Escaldes-Engordany.- L’estudi sobre l’eficiència del pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany conclou que l’edifici té un gran potencial per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques. És per aquest motiu que des del comú escaldenc es planteja començar ja aquest any a fer accions per deixar aquest projecte “encaminat” perquè pugui veure la llum el 2024. Així ho ha posat en relleu la consellera de Medi Ambient, Cèlia Vendrell, que ha destacat que algunes de les conclusions del document, i que apunten més a qüestions de gestió de la instal·lació, ja s’han començat a posar en marxa perquè es tractava de qüestions de “fàcil implementació”. A banda d’impulsar el projecte per instal·lar plaques, un altre dels objectius és connectar aquest edifici a la xarxa de calor que està desplegant FEDA Ecoterm. El càlcul és que la instal·lació de les plaques pugui tenir un cost de 300.000 euros, amb la qual cosa Vendrell ha defensat el benefici econòmic, però també mediambiental d’aquesta aposta.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play