menu Home
AndorraSocietat

Andorra Telecom activa l’SMS solidari al 828 per ajudar als pobles de Turquia i Síria

Ràdio Valira | 6 de febrer de 2023

Andorra la Vella.- Andorra Telecom activa l’SMS solidari al número 828 per recaptar diners per ajudar als pobles de Turquia i Síria, ja que un fort terratrèmol de 7,8 graus ha sacsejat la matinada d’aquest dilluns el sud-est de Turquia i el nord de Síria. El cost de cada SMS és de 2 euros i la recaptació es repartirà entre les tres ONG andorranes que es desplaçaran a la zona, Càritas andorrana, Creu Roja andorrana i Unicef Andorra. Els diners recaptats els destinaran al desenvolupament de les tasques que els comitès internacionals de les tres ONG portaran a terme sobre el terreny, per ajudar als damnificats del terratrèmol que ha causat ja més de 600 morts i milers de persones ferides.

Andorra Telecom vol reiterar el seu suport a totes les persones afectades en aquest moment tan delicat.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play